Luokka Arkisto: Eroterapia

Isoa kyrpää pillua siskolta

isoa kyrpää pillua siskolta

Vaimoni sai etelässä isoa mustaa kyrpä, seksifantasiat Vaimo herä juuri kun aion koittaa sormella pillua. Pelästyn vähän ja oikaisen itseni. Ai moi rakas vaimo mutisee ja hymyilee. Kysyn millanen se oli ja saan ensin pelkkä hymyä vastaukseksi kunnes kyl sä olit oikeessa, ei mahtunut kotimainen kondomi Mehmetille. Sain isoa mieheni katsellessa Olemme hieman yli. Irstain pano sivu 7 Keskustelu Anna Löydä seksiseuraa ja hanki panokaveri Pikkuveli päsee tydyttämän kiimaisen isosiskonsa tarpeet Tapahtumat sattuivat kesällä muutama vuosi sitten, kun koko perheemme piti lähteä vuotuiselle lomamatkalle. En ite osannu tehdä mitän mutta ei mun pillua oo koskaan nuoltu niin paljon (kusivittu kulta kusivittu kulta, kuului välillä jaljojeni välistä) ja hyvin ja opin myös itse sen taidon. Tarjos viinaa ja kun rupes seisoo niin otti omat housut pois ja rupes pältä naimaan väkisin.

Videos

Isoa kyrpää pillua siskolta - Erotiikka

Eikä se ole pahasta vaikka naitkin minun akkaa ja tytärtä. Sinä taas nait ja irstailet paikallisten miesten kanssa, flirttailet ja pelaat niiden kanssa. Erkki ja minä aloimme pilkkoa puita ja lämmittämän saunaa. Aila kumartui suutelemaan tytärtän ja sai peitetyksi Tiinan huudon, joka purkautui tämän huulilta nautinnon saavuttaessa huippunsa. Siinä vaiheessa tunsin kuinka oma penikseni laukesi housuihini. Minä työnsin altapäin kulliani tädin pilluun ja takaa tuuppasi setäni kaluaan vaimonsa anukseen. Hän katseli ympärilleen ja oli mietteliäs.

Isoa kyrpää pillua siskolta - Chat Porno Gratis

Neljä, viisi, kuusi ruiskausta kuumaa lemmennektariani täytti tätini pillun, josta sitä alkoi valua lakanalle. Kyllähän minä sen ymmärrän, että isoa kyrpää pillua siskolta nuorta miestä pillu kiinnostaa. Menin sohvalle istumaan ja otin minibaarista pullon viiniä ja pöydältä kaksi lasia. Minä olen keskimittainen ja vaimoni on keskipainoinen. Ei veikkonen, vaikka Aila sattuuki olemaan minun akkani ja sinun tätisi. On tämä semmonen vehje, että saapikohan tätä koskaan kyllikseen? Kotiin hän oli yleensä saapunut seuraavana päivänä uupuneena. En ollut nähnyt häntä tuollaisena koskaan, mutta ei tämä minua haitannut, päinvastoin. Siniset silmät, kauniit kasvot. Säret ovat kauniit ja pitkähköt. Vaimoni kysyi Mitä tarkoitit sillä testaamisella? Se oli vitsi ja sellaiseksi tarkoitettu, mutta minua se ei varsinaisesti naurattanut. Kumarruin haistaan tummaa kohtaa lakanoilla. Tajuttoman seksikäs narttu, valtavat D-kuppikokoiset rinnat hölskyy mielipuolisuuteen johtavalla tavalla kun se kävelee, niitä ei voi olla kattomatta. Vaimoni lähti peppuaan keinutellen pois, minä jäin aulabaarin terassille juomaan virvokkeita. Vaimoni ei enä ilmeisesti kestänyt vaan sanoi Mehmetille englanniksi että tämä menisi edeltä huoneeseen, samalla hän antoi avainkortin miehelle. Nousin ylös ja kävelin vaimoni viereen. Olin unohtanut lukita kylppärin oven. Normaalisti vaimoni on kiltti kotiäiti, mutta kesäkuun helteiden aikaan tapahtui jotain, joka muutti elämämme. Häpeissäni pudotin stringit pyykkikoriin ja vedin housut ylös sekä. Vedin muutaman kerran esinahkaani edestakaisin saaden kyrpäni seisomaan. Sammutin suihkun ja nostin roskiksen pystyyn. Peremmällä ei tuntunut samanlaista painetta vaan suoli laajeni avarammaksi. Tiina kait ei vielä oo tietonen minun ja Heidin nussimisista, heitin vieheen sekä Erkille puheessa, että järveen uutta haukea narraamaan. Heidi ja Riikka olivat menneet naapurimökille ravintolassa tapaamiensa veljesten kanssa. Lakanat olivat uskomattoman likaiset, laikukkaat sieltä tältä ja jossain oli jotain tummaa likaa. Hän lisäsi ettei tällä kertaa olisi mahdollisuutta siihen että voisin katsella kun häntä nussitaan. Siskoni Mira puolestaan käy toista vuotta lukiota ja asuu vielä kotona maaseudulla. isoa kyrpää pillua siskolta

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Isoa kyrpää pillua siskolta"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *